Share |

Avoimet työpaikat / Open vacancies

Metsuri

Metsurille on erinomaisen hyvä työpaikka ja vakinaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rautalammilla Sahalan Kartanossa (metsäala 1000 ha).

Työt ovat erittäin monipuolisia eli käsittävät raivaus- ja perkaustehtäviä, pystykarsintaa, istutusta, traktorilla ja keskipakolevittimellä lannoitusta, metsänäytteiden ottoa, tuulenkaatopuiden korjuuta, luonnon monimuotoisuustöitä, metsähakkuiden valvontaa, perkausten valvontaa, ennakko raivauksien valvontaa, luontoyrttien ja lääkekasvien keruutöiden työnjohtoa jne.

Etsimme henkilöä, jolla on erityisesti hyvä ”metsäsilmä” eli ymmärrys mitä puustossa tapahtuu, kokemusta metsätöistä, metsä- tai luonnonvara-alan koulutusta, englannin kielen välttävää taitoa, hyvä kunto, metsätyökalujen käyttötaito, kyky ajatella innovatiivisesti ja kehityskeskeisesti ja soveltaa saatuja periaatteita sekä päihteettömät elintavat.

Tarjoamme uudenaikaisen ja huippulaatuisen sekä edelleen kehittyvän metsätilan sisältämän mielenkiinnon, laadukkaat työkalut, mahdollisuuden toimia ajoittain työnjohtajana, opettelujakson jälkeen suuren itsenäisyyden työssä, erinomaisen hyvän Sahalan Kartanon oman työterveysohjelman kymmenine työterveyden tukitoimineen, ilmaisen lounasedun Kartanon omassa ravintolassa. Kartanon alueella on hyvät kalastus- ja metsästysmahdollisuudet.

Palkka määräytyy koulutuksen, kokemuksen ja aikaisempien näyttöjen perusteella ja voi sisältää erilaisia tuloslisiä.

Otathan aluksi yhteyttä sähköpostilla. Laita hakemus vessi@sahalankartano.fi. Soitamme sinulle ja vastaamme kysymyksiisi.

***

Työharjoittelupaikkoja aktiivisille, oma-aloitteisille, työtä pelkäämättömille metsätalouden ja matkailualan opiskelijoille!

Harjoittelijoillemme tarjoamme majoituksen sekä ruoan työpäivinä.

Soita 040 838 5599 tai emailaa info@eyk.fi

***

We take active, self orientated, hard working trainees around the year who are studying agriculture, forestry, or tourism!

We offer free accommodation and meal on duty.

Call +358408385599 or email info@eyk.fi